Tapas-buffet

Herunder ses vores tapas-buffet

TAPAS-BUFFET

Pankostegte tigerrejer (2 stk.) (varmer selv).

Parmaskinke med gammelknas (unika ost), æbler,

Blåbær og tørrede figner.

Bresaola på bund af rucola, semi-tørrede tomater og parmesan.

Tortilla-rulle med laks, flødeost og spinat.

Choriziopølse/mini snackpølser – hertil cornichoner

og syltede rødløg.

Små vegetariske forårsruller (2 stk.) (varmer selv).

Bulgurs-salat med grillet peber, edemammebønner.

Små marinerede kyllinge-spyd (1 stk.).

2 slags oste med dadler, druer og nødder.

Tapas-kage (3 stk.).

Oliven

Pesto

Tomattapanade

Sweetchili

Saltede mandler

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.