Information-buffet
INFORMATION – take away.
vi laver mad som smager af mere
BESTILLING
Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning. Sidste frist for ændringer er 3 hverdage før levering inden kl. 12. Mindstesalg: 15 couverter. NB! Ved bestilling under 15 couverter, er der et tillæg på 10%.
LEVERING
Vi leverer buffeter/menuer til 20 personer eller derover. Levering i Hornslet: kr. 100 i tillg. Levering udenfor bygrænsen: kr. 100 + kr. 10 pr. km.
BETALING
Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.
ANRETNING
Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse. Stege skal skæres for. Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).
AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE
Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter. (Søndag og mandag lukket for aflevering). Modsat dette – tillægges kr. 10 pr. couvert til opvask.