Information-buffet
INFORMATION – take away.
vi laver mad som smager af mere
![](https://madkompagniet-hornslet.dk/wp-content/uploads/menu.png)
BESTILLING / afbestilling
Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning. Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement ellers betales 30% af tilbudsprisen. Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før leveringen inden kl. 12. Mindstesalg: 12 couverter. NB! Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.
![](https://madkompagniet-hornslet.dk/wp-content/uploads/take-away.png)
LEVERING
Vi leverer buffeter/menuer til 12 personer eller derover. Levering i Hornslet 150 kr. Levering udenfor bygrænsen: 150 kr. + 15 kr. pr. kørt km.
BETALING
Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.
ANRETNING
Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse. Stege skal skæres for. Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).
AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE
Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter arrangement eller hurtigst muligt. (Søndag lukket for aflevering. Mandag kan der afleveres ml. kl. 30 - 12.30. Modsat dette – tillægges kr. 25 i gebyr pr. servicedel til opvask.
![Catering Eating Companionship Buffet Festive Concept](https://madkompagniet-hornslet.dk/wp-content/uploads/catering-eating-companionship-buffet-festive-concept.jpg)
![Sticky chicken wings with garlic panini bread](https://madkompagniet-hornslet.dk/wp-content/uploads/sticky-chicken-wings-with-garlic-panini-bread.jpg)