Information-buffet

INFORMATION – take away.

vi laver mad som smager af mere

BESTILLING / afbestilling

Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning. Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement ellers betales 30% af tilbudsprisen. Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før leveringen inden kl. 12. Mindstesalg: 12 couverter. NB! Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.

LEVERING

Vi leverer buffeter/menuer til 12 personer eller derover. Levering i Hornslet 150 kr. Levering udenfor bygrænsen: 150 kr. + 15 kr. pr. kørt km.

BETALING

Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.

ANRETNING

Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse. Stege skal skæres for. Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).

AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE

Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter arrangement eller hurtigst muligt. (Søndag lukket for aflevering. Mandag kan der afleveres ml. kl. 30 - 12.30. Modsat dette – tillægges kr. 25 i gebyr pr. servicedel til opvask.

Catering Eating Companionship Buffet Festive Concept
Sticky chicken wings with garlic panini bread
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.