Information-buffet

INFORMATION – take away.

vi laver mad som smager af mere

BESTILLING / afbestilling

Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning. Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement ellers betales 30% af tilbudsprisen. Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før leveringen inden kl. 12. Mindstesalg: 12 couverter. NB! Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.

LEVERING

Vi leverer buffeter/menuer til 12 personer eller derover. Levering i Hornslet 150 kr. Levering udenfor bygrænsen: 150 kr. + 15 kr. pr. kørt km.

BETALING

Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.

ANRETNING

Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse. Stege skal skæres for. Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).

AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE

Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter arrangement eller hurtigst muligt. (Søndag lukket for aflevering. Mandag kan der afleveres ml. kl. 30 - 12.30. Modsat dette – tillægges kr. 25 i gebyr pr. servicedel til opvask.

Catering Eating Companionship Buffet Festive Concept
Sticky chicken wings with garlic panini bread
Scroll to Top