Information-buffet

INFORMATION – take away.

vi laver mad som smager af mere

BESTILLING

Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning. Sidste frist for ændringer er 3 hverdage før levering inden kl. 12. Mindstesalg: 15 couverter. NB! Ved bestilling under 15 couverter, er der et tillæg på 10%.

LEVERING

Vi leverer buffeter/menuer til 20 personer eller derover. Levering i Hornslet: kr. 100 i tillg. Levering udenfor bygrænsen: kr. 100 + kr. 10 pr. km.

BETALING

Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.

ANRETNING

Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse. Stege skal skæres for. Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).

AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE

Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter. (Søndag og mandag lukket for aflevering). Modsat dette – tillægges kr. 10 pr. couvert til opvask.

Catering Eating Companionship Buffet Festive Concept
Sticky chicken wings with garlic panini bread
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.