Café menu

Café menu

se hvad du kan nyde i vores hyggelige Café

HUSK

Bestilling og betaling ved kassen...

- senest 1/2 time før caféen lukker.

IMG_1193

GO'MORNHYGGE

- Fra kl. 10:00 - 14:00

BØRNE-MENU

VÆLG MELLEM:

2 SMÅ FISKEFILETTER

2 STORE KYLLINGESPYD

2 FRIKADELLER

HUSK

Bestilling og betaling ved kassen...

- senest 1/2 time før caféen lukker.

DRIKKEVARER - Vine

HVIDVINE:

Soldadito Marinero – Region Valencia
Eksotisk, stilfuld og meget udtryksfuld. Smag af citrus, stenfrugter – såsom abrikos og fersken, eksotiske nuancer, smag af hvide blomster –  såsom jasmin og citronblomster og en antydning af rosenblade. Sammenfattende er dette en elegant og meget frugtrig vin

Scaia Garganega/Chardonnay IGT 2012.
Bouquet: Hvid akacie med jasminblomster – et strej af citrusfrugter, som grapefrugt og appelsin, samt ananas, pære og mango. Smag: Frisk og behagelig med god balance mellem frugt og syre. Vinen er både ”inviterende” og ”insisterende”.

RØDVINE:

VEREDA – Tinto Monastrell
Region Valencia – Bodegas Angosto – Spanien. Drue-sorter: 100% Monastrell drue. Høstet af 17 år gamle vinstokke beliggende i 557m højde. Lagring: 14 måneder på franske egetræsfade. Minimum 6 måneder på flaske efterfølgende. Intens violet rød og blank i farven. Intens duft af modne røde bær, i perfekt balance med let krydrede elegante aromaer. Dejlig frugtagtig, behagelig grad af syrlighed og let ristet, med en lang eftersmag.

VALDRINAL ENTREGA ROBLE
Region: Ribera del Duero Hænderne på etiketten er David Cuéllars bedstefar og repræsenterer hele hans liv. Drue-sort: 100% Tempranillo. Lagring: 6 mdr. på franske egetræsfade. Den har en attraktiv rød kirsebærfarve med en brunrød kant. Duftende og kompleks duft med antydninger af krydderier og sorte, modne frugter. Dens smag er rund, velafbalanceret, ædel tannin, glat og meget frugtagtig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.