Menu-forslag til din fest

MENU-forslag til din fest

Madkompagniet's menu-forslag - til din fest

Forret

FORRET 1: Bagt laks m. krydderurter – anrettet på spæde salater, syltede rødløg og ærteskud.

FORRET 2: Eksotisk rejecocktail.

FORRET 3: Madkompagniets gode kyllingesalat med sprød salat, feta, rødløg, edamammebønner, bacon – hertil pesto.

FORRET 4: Sprødstegt parmaskinke på salat m. pærevaldnødder og bær – hertil purløgsdressing.

NB! Ved portions-anretning er der tillæg på 5,- kr. (Bambus-service).

Hovedret

Oksefilet – Rosa stegt – prikket med rosmarin og hvidløg.

Fetafyldt kalkunbryst – Med spinat, svøbt i parmaskinke.

Chili/Vanilje skinke

Kalve-culotte –  Rosa stegt

Helstegt laks –  Med sesamlåg (kold)

Kartoffel

Flødekartofler

Bravas-kartofler – Vendt i hvidløgsolie m. krydderurter – Skal selv lune dem

Halve stegte kartofler – Med cous cous, edamammebønner, syltede peber og persille (kold anretning).

Kartoffeltærte – Med bacon og vesterhavsost – Skal selv lune

Kold kartoffelsalat – Med hjemmelavet krydderurte-dressing, mandler, blomkål og forårsløg.

Salat

Bønne-salat – Med rød spidskål, grønnebønner, quinoa og rødløg

Tomat-salat – Med cremet feta og diverse bagte peberfrugter, agurk og rødløg.

Vandmelon-salat – Med jordbær, blåbær og vindruer – hertil croutoner og dressing.

Spidskåls-salat – Med peanuts, peber, æbler, bladselleri, persille – vendt i olie/eddike-dressing.

Sommersalat – Med sprød grønt, radisser, galiamelon, ærteskud, persille – toppet med saltede mandler – hertil hvidløgsdressing.

Brocolli-salat – Med solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon.

Dessert

Panna Cotta – Med bærkompot.

Tapas kage – 6 stykker.

Brownies – Med diverse bær – hertil mascaponecreme.

Æblecrumble-tærte – Med kanelfløde.

Rabarber crumble – Med flødeskum.

Frugt-tærte – Med kransekage, chokolade og vanilje-creme.

dessert-bord

Macarones og profiteroles 

Hindbær mousse

Rabarber crumble – Med flødeskum.

Konfektkage – Med chokolade, waldnødder og marcipan – på sprød bund.

Mini pana cotta

Diverse oste – Med druer.

Natmad

Madtærte – Med 2 slags salater.

Madkompagniets hjemmelavede frikadeller – Med kold kartoffelsalat.

Hjemmebagte boller – Med rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med diverse grønt.

Halve sandwich – Med tuncreme eller skinkecreme eller æggesalat eller humus.

Menu priser

Hvis MENUEN består af:

Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessert.

349 kr. pr. person

Hvis MENUEN består af:

Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessertbord.

379 kr. pr. person

Hvis der IKKE VÆLGES “MENU” så er prisen som vist pr. valgt ret

NB! Det er muligt at tilkøbe bambus-service til din menu.

Priser pr. stk.
Rund skål kr. 5,- / Stor tallerken kr. 10,- / Dessert-tallerken kr. 6,-

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.