Menu-forslag til din fest

MENU-forslag til din fest

Madkompagniet's menu-forslag - til din fest

Forret

FORRET 1: Bagt laks m. krydderurter – anrettet på spæde salater, syltede rødløg og ærteskud

FORRET 2: Eksotisk rejecocktail

FORRET 3: Madkompagniets gode kyllingesalat med sprød salat, feta, rødløg, edamammebønner, bacon – hertil pesto

FORRET 4: Tunmousse på sprød salat med rejer – hertil rød dressing

NB! Ved portions-anretning er der tillæg på 5,- kr. (Bambus-service).

Hovedret

Oksefiletrosa stegt – prikket med rosmarin og hvidløg

Fetafyldt kalkunbryst m. spinat, svøbt i parmaskinke 

Kalve-culotterosa stegt

Helstegt laks med sesamlåg (kold)

Italiensk kyllingebryst i flødetomatsauce, parmaskinke og ost – Skal selv varme

Kartoffel

Flødekartofler

Bravas-kartofler – Vendt i hvidløgsolie m. krydderurter – Skal selv lune dem

Halve stegte kartofler – Med cous cous, edamammebønner, syltede peber og persille (kold anretning).

Kartoffeltærte – Med bacon og vesterhavsost – Skal selv lune

Kold kartoffelsalat – Med hjemmelavet krydderurte-dressing, mandler, blomkål og forårsløg.

Salat

Tomat-salat med cremet feta og div. bagte peberfrugter, agurk og rødløg

Vandmelon-salat med jordbær, blåbær og vindruer – hertil croutoner og dressing

Spidskåls-salat m. peanuts, peber, æbler, bladselleri, persille – vendt i olie/eddike-dressing

Sommersalat m. sprød agurk, radisser, galiamelon, ærteskud, persille – toppet med saltede mandler – hertil hvidløgsdressing

Broccoli-salat m. solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon

Grøn salat m. stegte rodfrugter

Dessert

Panna cotta m. bærkompot

Tapas kage6 stykker

Brownies med div. bær – hertil mascaponecreme

Rabarber crumble med flødeskum

dessert-bord

Hindbær mousse 

Rabarber crumble med flødeskum 

Konfektkage med chokolade, waldnødder og marcipan på sprød bund 

Mini panna cotta 

Div. oste med druer

Brownies

Natmad

Madtærte – Med 2 slags salater.

Madkompagniets hjemmelavede frikadeller – Med kold kartoffelsalat.

Hjemmebagte boller – Med rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med diverse grønt.

Halve sandwich – Med tuncreme eller skinkecreme eller æggesalat eller humus.

Menu priser

Hvis MENUEN består af:

Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessert.

359 kr. pr. person

Hvis MENUEN består af:

Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessertbord.

389 kr. pr. person

Hvis der IKKE VÆLGES “MENU” så er prisen som vist pr. valgt ret

NB! Det er muligt at tilkøbe bambus-service til din menu.

Priser pr. stk.
Rund skål kr. 5,- / Stor tallerken kr. 10,- / Dessert-tallerken kr. 6,-

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.