Menu-forslag til din fest

MENU-forslag til din fest

Madkompagniet's menu-forslag - til din fest

FORRET:

FORRET 1: Røget laks m. citronperler, dild, syltede kinaradise, kold hollandaise.

FORRET 2: Eksotisk rejecocktail med håndpillede rejer, mango, rød peber, avocado, spicy dressing.

FORRET 3: Bresaola på sprød salat, bagte balsamico rødløg, semidried tomater, parmesan, pesto.

FORRET 4: Tarteletter m. høns i asparges, cherrytomater og karse (2 stk.) – VARM SELV.


HOVEDRET:

Braiseret svinebryst m. glaseret honninglåg.

Fetafyldt kalkunbryst m. spinat, svøbt i parmaskinke.

Kalve-culotte – rosa stegt.

Helstegt laks m. sesamlåg (kold) (+ 20 kr. ved valg af denne)

Oksefilet – rosa stegt. (+ 25 kr. ved valg af denne)

 

KARTOFFEL: (Vælg)

Flødekartofler.

Små stegte kartofler m. grønt drys (varm selv).

Kold kartoffelsalat med små nye kartofler m. hjemmelavet dressing og grønt.

 

SALAT: (Vælg)

Tomat-salat m. cremet feta, bagte peberfrugter, agurk og rødløg, oliven.

Årstidens salat m. frugt efter sæson – hertil purløgs dressing.

Mormor-salat m. æbler, ærter – vendt i flødedressing.

Kålsalat m. sprød salat, agurk, radiser, melon, ærteskud, persille

– toppet med saltede mandler – hertil hvidløgsdressing.

Broccoli-salat m. solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon.

Pasta/pesto-salat m. mozzarella-kugler, forårsløg, ruccola – toppet med saltede mandler.

 

DESSERT: (Vælg)

Istapas/Kager fra Mammis Gelato is – 3 stk. af forskellige varianter.

Tapas kage – 5 stk.

Hjemmelavet brownies m. div. bær – hertil mascaponecreme.

Rabarber crumble m. flødeskum.

 

NATMAD: (Vælg)

Madtærte m. 2 slags salater – Vælg mellem: oksekød, kylling, laks, løgtærte.

Hjemmelavede frikadeller m. gammeldags kold kartoffelsalat (3 frikadeller).

Hjemmebagte boller, rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med div. grønt.

”Flydende Guld” – Spicy suppe m. kylling og ferskner – inkl. brød.

Chili Con Carne – hertil nachos og creme fraiche.

 

DIVERSE TILKØB: Brød og smør – 20 kr.

Tzatziki – Pesto – Humus – Aioli –  Kold bearnaise – 15 kr. pr. del

Forret – Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) – Dessert

 

Pris pr. person 449 kr.

 

Levering: 150 kr. i byzonen + 15 kr. pr. kørt km.

Bestilling kun på tlf. 8699 7424 eller personlig henvendelse.

Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.

Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement

ellers betales 30% af tilbudsprisen.

Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før levering inden kl. 12.

Servicen returneres rengjort… hvis ikke, vil der blive opkrævet 25 kr. pr. service-del.

Scroll to Top