Menu-forslag til din fest
MENU-forslag til din fest
Madkompagniet's menu-forslag - til din fest
FORRET:
FORRET 1: Færøsk røget laks m. limefingeres, dild, syltede kinaradise, kold hollandaise.
FORRET 2: Eksotisk rejecocktail med håndpillede rejer, mango, rød peber, avocado, spicy dressing.
FORRET 3: Kold kylling-terrine med grøn urtecreme, bacon og tyttebær anrette på sprød salat.
HOVEDRET:
Citron stegt kyllingebryst med hvidløg og timian.
Fetafyldt kalkunbryst m. spinat, svøbt i parmaskinke.
Kalve-culotte – rosa stegt.
Helstegt laks m. sesamlåg (kold).
BBQ-marineret grillkøller af tenderpork.
KARTOFFEL:
Flødekartofler.
Små stegte kartofler m. grønt drys (varm selv).
Kold kartoffelsalat med små nye kartofler m. hjemmelavet krydderurte-dressing.
SALAT:
Tomat-salat m. cremet feta, bagte peberfrugter, agurk og rødløg, oliven.
Årstidens salat m. frugt efter sæson – hertil purløgs dressing.
Spidskåls-salat m. peanuts, peber, æbler, bladselleri, persille – vendt i olie/eddike-dressing.
Kålsalat m. sprød salat, agurk, radisser, melon, ærteskud, persille – toppet med saltede mandler
– hertil hvidløgsdressing.
Broccoli-salat m. solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon.
Pasta-salat vendt i rød pesto m. bladselleri, forårsløg og pinjekerner.
DESSERT:
Panna cotta m. bærkompot (glutenfri).
Tapas kage – 6 stykker.
Hjemmelavet brownies m. div. bær – hertil mascaponecreme.
Rabarber crumble m. flødeskum.
Hjemmelavet Gateau Marcel pyntet med bær (glutenfri).
Hjemmelavet vaniljeparfait m. nøddeknas – hertil råsyltede frugter m. mynte (glutenfri).
NATMAD: Vælg……………….. 89 kr. pr. natmadsret
Madtærte m. 2 slags salater – Vælg mellem: oksekød, kylling, laks, løgtærte.
Hjemmelavede frikadeller m. gammeldags kold kartoffelsalat (3 frikadeller).
Hjemmebagte boller, rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med div. grønt.
”Flydende Guld” – Spicy suppe m. kylling og ferskner – incl. brød.
Chili Con Carne – hertil nachos og creme fraiche.
DIVERSE TILKØB: Brød og smør – 20 kr.
Tzatziki – Pesto – Humus – Aioli – Kold bearnaise – 15 kr. pr. del
Forret – Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) – Dessert
Pris pr. person 449 kr.
Levering: 150 kr. i byzonen + 15 kr. pr. kørt km.
Bestilling kun på tlf. 8699 7424 eller personlig henvendelse.
Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.
Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement
ellers betales 30% af tilbudsprisen.
Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før levering inden kl. 12.
Servicen returneres rengjort… hvis ikke, vil der blive opkrævet 25 kr. pr. service-del.