Menu-forslag til din fest
MENU-forslag til din fest
Madkompagniet's menu-forslag - til din fest
Forret
FORRET 1: Bagt laks m. krydderurter – anrettet på spæde salater, syltede rødløg og ærteskud
FORRET 2: Eksotisk rejecocktail
FORRET 3: Madkompagniets gode kyllingesalat med sprød salat, feta, rødløg, edamammebønner, bacon – hertil pesto
FORRET 4: Tunmousse på sprød salat med rejer – hertil rød dressing
NB! Ved portions-anretning er der tillæg på 5,- kr. (Bambus-service).
Hovedret
Oksefilet – rosa stegt – prikket med rosmarin og hvidløg
Fetafyldt kalkunbryst m. spinat, svøbt i parmaskinke
Kalve-culotte – rosa stegt
Helstegt laks med sesamlåg (kold)
Italiensk kyllingebryst i flødetomatsauce, parmaskinke og ost – Skal selv varme
Kartoffel
Flødekartofler
Bravas-kartofler – Vendt i hvidløgsolie m. krydderurter – Skal selv lune dem
Halve stegte kartofler – Med cous cous, edamammebønner, syltede peber og persille (kold anretning).
Kartoffeltærte – Med bacon og vesterhavsost – Skal selv lune
Kold kartoffelsalat – Med hjemmelavet krydderurte-dressing, mandler, blomkål og forårsløg.
Salat
Tomat-salat med cremet feta og div. bagte peberfrugter, agurk og rødløg
Vandmelon-salat med jordbær, blåbær og vindruer – hertil croutoner og dressing
Spidskåls-salat m. peanuts, peber, æbler, bladselleri, persille – vendt i olie/eddike-dressing
Sommersalat m. sprød agurk, radisser, galiamelon, ærteskud, persille – toppet med saltede mandler – hertil hvidløgsdressing
Broccoli-salat m. solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon
Grøn salat m. stegte rodfrugter
Dessert
Panna cotta m. bærkompot
Tapas kage – 6 stykker
Brownies med div. bær – hertil mascaponecreme
Rabarber crumble med flødeskum
dessert-bord
Hindbær mousse
Rabarber crumble med flødeskum
Konfektkage med chokolade, waldnødder og marcipan på sprød bund
Mini panna cotta
Div. oste med druer
Brownies
Natmad
Madtærte – Med 2 slags salater.
Madkompagniets hjemmelavede frikadeller – Med kold kartoffelsalat.
Hjemmebagte boller – Med rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med diverse grønt.
Halve sandwich – Med tuncreme eller skinkecreme eller æggesalat eller humus.
Menu priser
Hvis MENUEN består af:
Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessert.
359 kr. pr. person
Hvis MENUEN består af:
Forret, Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) og dessertbord.
389 kr. pr. person
Hvis der IKKE VÆLGES “MENU” så er prisen som vist pr. valgt ret…
NB! Det er muligt at tilkøbe bambus-service til din menu.
Priser pr. stk.
Rund skål kr. 5,- / Stor tallerken kr. 10,- / Dessert-tallerken kr. 6,-