Menu-forslag til din fest

MENU-forslag til din fest

Madkompagniet's menu-forslag - til din fest

FORRET:

FORRET 1: Færøsk røget laks m. limefingeres, dild, syltede kinaradise, kold hollandaise.

FORRET 2: Eksotisk rejecocktail med håndpillede rejer, mango, rød peber, avocado, spicy dressing.

FORRET 3: Kold kylling-terrine med grøn urtecreme, bacon og tyttebær anrette på sprød salat.

HOVEDRET:

Citron stegt kyllingebryst med hvidløg og timian.

Fetafyldt kalkunbryst m. spinat, svøbt i parmaskinke.

Kalve-culotte – rosa stegt.

Helstegt laks m. sesamlåg (kold).

BBQ-marineret grillkøller af tenderpork.

KARTOFFEL:

Flødekartofler.

Små stegte kartofler m. grønt drys (varm selv).

Kold kartoffelsalat med små nye kartofler m. hjemmelavet krydderurte-dressing.

SALAT:

Tomat-salat m. cremet feta, bagte peberfrugter, agurk og rødløg, oliven.

Årstidens salat m. frugt efter sæson – hertil purløgs dressing.

Spidskåls-salat m. peanuts, peber, æbler, bladselleri, persille – vendt i olie/eddike-dressing.

Kålsalat m. sprød salat, agurk, radisser, melon, ærteskud, persille – toppet med saltede mandler

– hertil hvidløgsdressing.

Broccoli-salat m. solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon.

Pasta-salat vendt i rød pesto m. bladselleri, forårsløg og pinjekerner.

DESSERT:

Panna cotta m. bærkompot (glutenfri).

Tapas kage – 6 stykker.

Hjemmelavet brownies m. div. bær – hertil mascaponecreme.

Rabarber crumble m. flødeskum.

Hjemmelavet Gateau Marcel pyntet med bær (glutenfri).

Hjemmelavet vaniljeparfait m. nøddeknas – hertil råsyltede frugter m. mynte (glutenfri).

NATMAD: Vælg……………….. 89 kr. pr. natmadsret

Madtærte m. 2 slags salater – Vælg mellem: oksekød, kylling, laks, løgtærte.

Hjemmelavede frikadeller m. gammeldags kold kartoffelsalat (3 frikadeller).

Hjemmebagte boller, rullepølse, spegepølse og skæreost – pyntet med div. grønt.

”Flydende Guld” – Spicy suppe m. kylling og ferskner – incl. brød.

Chili Con Carne – hertil nachos og creme fraiche.

DIVERSE TILKØB: Brød og smør – 20 kr.

Tzatziki – Pesto – Humus – Aioli –  Kold bearnaise – 15 kr. pr. del

 

Forret – Hovedret (2 slags kød, 2 salater, 1 kartoffel) – Dessert

Pris pr. person 449 kr.

Levering: 150 kr. i byzonen + 15 kr. pr. kørt km.

Bestilling kun på tlf. 8699 7424 eller personlig henvendelse.

Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10%.

Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement

ellers betales 30% af tilbudsprisen.

Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før levering inden kl. 12.

Servicen returneres rengjort… hvis ikke, vil der blive opkrævet 25 kr. pr. service-del.

Scroll to Top