Buffet 1-3
Buffet 1-3. Catering baseret på tidens madtrends og gode råvarer.
buffet 1: ..... dkk 289/
Sashimi-salat med kold røget laks, stegt laks, tigerejer, rød peberfrugt, agurk, hindbær, physalis og sesam – hertil Wasabicreme.
Italiensk kyllingebryst i flødetomatsauce, med parmaskinke og ost.
Årstidens salat (efter sæson) – hertil hjemmerørt purløgsdressing.
Pestovendte kartofler (kolde) med butterbeans, asparges, ruccola, sort og hvid sesam.
Oksekødstærte.
Hjemmelavet brownies med diverse bær – hertil mascaponecreme.


buffet 2: ..... dkk 289/
Cæsars salat med kylling – anrettet med cherrytomater, crudité, parmesan
– hertil crutoner og cæsarsdressing.
Rosa stegt kalveculotte.
Flødekartofler.
Salat med grillet parmaskinke, pære, valnødder, blåbær og mozzarella kugler
– hertil senneps/appelsin vinagrete.
Sprød broccoli-salat med rosiner, rødløg og solsikkekerner.
Panna cotta med bærkompot og nøddeknas.
buffet 3: ..... DKK 289/
Hel stegt laks med sprødt sesamlåg – hertil aioli.
Fetafyldt kalkunbryst – svøbt i parmaskinke.
Kartoffel-tærte med forårsløg, bacon og parmesan.
Tomatsalat med cremet feta, bagte perberfrugter, agurk, rødløg og oliven.
Bagte røbeder – hertil tzatziki.
Æble crumble tærte med kanel fløde eller rabarbertærte med flødeskum.
tillæg til bufetter
- Pris er per person
INFORMATION:
Mad ud af huset
Levering: 150 kr. i byzonen + 15 kr. pr. kørt km.
Bestilling kun på tlf. 8699 7424 eller personlig henvendelse.
Ved bestilling under 12 couverter, er der et tillæg på 10% .
Afbestilling skal ske senest 7 dage før planlagt arrangement
ellers betales 30% af tilbudsprisen.
Sidste frist for ændringer af antal er 3 hverdage før levering inden kl. 12.
Servicen returneres rengjort… hvis ikke vil der blive opkrævet 25 kr. pr. service-del.