Buffet 1-5
Buffet 1-5. Catering baseret på tidens madtrends og gode råvarer.
HERUNDER SES VORES Buffet 1-5 MENUKORT
BUFFET 1-3
-
BUFFET 1 229 kr.
Helstegt laks med rejer – hertil rød dressing. Italiensk kyllingebryst i flødetomatsauce, med parmaskinke og ost. Årstidens salat - hertil hjemmerørt purløgsdressing. Pestovendte kartofler (kolde) med butterbeans, asparges, ruccola, sort og hvid sesam. Ramsløgsost med nødder, tørrede frugt og druer. Chokolademousse kage – pyntet med frugt.
-
BUFFET 2 249 kr.
Kyllingesalat med avocado, rejer, ærter, agurk, bacon og saltede mandler - hertil Pesto. Chili/vanille skinke. Flødekartofler. Årstidens salat – hertil hjemmerørt purløgsdressing. Kikærtesalat med kidneybønner, rødløg, peberfrugt, bladselleri og persille, vendt i olieeddikkedressing. Hjemmelavet brownies med diverse bær og mascaponecreme.
-
BUFFET 3 269 kr.
Hel stegt laks med sprødt sesamlåg - hertil aioli. Fetafyldt kalkunbryst – svøbt i parmaskinke. Flødekartofler. Surf ‘n turf salat med rosastegt oksefilet, marinerede tigerrejer, perlebyg, agurk, mango, rød peber - hertil purløgsdressing. Bondesalat med diverse bønner, feta, rødløg, cherrytomater og persille. Panna cotta med bærkompot.
BUFFET 4-5
-
BUFFET 4 279 kr.
Sashimi-salat med kold røget laks, stegt laks, tigerrejer, rød peber, agurk, hindbær, physalis og sesam – hertil wasabcreme. Rosastegt oksefilet – prikket med hvidløg og rosmarin. Små stegte petit-kartofler. Tomatsalat med cremet feta, diverse bagte peberfrugter, agurk, rødløg og oliven. Salat med grillet parmaskinke, pærer, valdnødder, blåbær og mozzarellakugler – hertil senneps/appelsin vinagrete. Æble crumble tærte med kanel fløde eller rabarber tærte med flødeskum.
-
BUFFET 5 279 kr.
Cæsars salat med kylling - anrettet med cherrytomater, crudité, parmesan - hertil crutoner og Cæsarsdressing. Rosa stegt kalveculotte. Hjertesalat med figner, æbler, tranebær, asparges og sesam. Sprød broccolisalat med rosiner, rødløg og solsikkekerner. Kartoffel-tærte med bacon og vesterhavsost. Cremet rødkitost og ramsløgsost med tørrede frugter, nødder og druer. Tiramisu.
ANDRE DESSERT-FORSLAG
- Pris er per person
TILLÆG TIL BUFFETER
- Pris er per person
INFORMATION VED BESTILLING AF MAD UD AF HUSET
BESTILLING: NB! Bestilling kun på tlf. 86 99 74 24 eller personlig henvendelse… Ved bestilling under 15 couverter, er der et tillæg på 10%.
AFBESTILLING: Afbestilling skal ske senes 7 dage før planlagt arrangement ellers betales 30% af tilbudsprisen, som så vil blive fratrukket ved ande bestilling inden for 1/2 år fra planlagte dato. Sidste frist for ændringer er 3 hverdage før levering inden kl. 12.
LEVERING: Levering i Hornslet: kr. 100 i tillæg. Levering udenfor bygrænsen: kr. 100 + kr. 10 pr. kørt km. Dog kun en vej.
BETALING: Kontant/Dankort ved afhentning eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.
ANRETNING: Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Varme retter leveres i varmekasse. Stege skal man selv skære for. Aftal evt. selv yderligere…
AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE: Fade, skåle, varmekasser mv. afleveres i rengjort stand et par dage efter. Modsat dette – tillægges kr. 10 pr. couvert til opvask. (Søndag lukket for aflevering).