Lidt om os

Lidt om os

Velkommen til Madkompagniet

Madkompagniet Hornslet ApS blev stiftet i 2003 og ejes i dag af Karin Jeppesen.

Madkompagniet er en kombineret café, gourmetshop, delikatesse, take away og ”mad ud af huset” butik. Derudover har vi også diverse firma-frokostordninger.

Hvordan startede det hele egentligt...?  

Oprindeligt var vi to, der startede Madkompagniet – Tina Møller og jeg, og vi er begge uddannet i mad-branchen. Efter mange års erfaring, ved vi præcist, hvad der skal til for at levere en god madoplevelse til fornuftige penge. 

Madkompagniet startede med base fra en kantine hos York Køleteknik i Hornslet. Dengang bestod konceptet i al sin enkelthed, i at levere god mad ud af huset. I 2007 besluttede vi at satse på vores drøm,  om at starte vores helt eget koncept, og det startede Madkompagniet, som du kender det idag.  

I 2017 ønskede Tina, at prøve nye ting, og Karin kører nu Madkompagniet videre sammen med 15-16 dygtige og engagerede medarbejdere, og vi tilbyder stadig ærlig, kompromisløs og velsmagende mad til fornuftige penge.  

Lokalsamfundet i Hornslet har støttet Madkompagniet fra deres første dag, men kunderne er idag ikke bare lokale, de kommer fra et stort opland, for at hente mad og andre delikatesser fra Madkompagniet.  

Kernen i konceptet er kompromisløs hjemmelavet kvalitet – og faktisk tilberedes langt det meste af maden helt fra bunden – lavet med/af de bedste råvarer, netop for at sikre den bedste kvalitet, og nøjagtig den smag, som er blevet kendetegnende for Madkompagniet.  

Vores målsætning har lige fra starten været at gøre vores kunder glade og tilfredse med den mad vi levere ud af huset – ligesom vi har ønsket at skabe en hygge og god stemning for vores gæster i Cafeen. Det skal være et sted for alle, store som små, du skal føle dig hjemme. 

I cafeen skal du kunne nyde en af vores cafe-retter, drikke en dejlig kop kaffe, nyde en kold pilsner eller et glas vin, både alene og sammen med familien. 

Velbekomme… 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.