Receptions-menu
Receptions-menu
HERUNDER SES VORES MENUKORT TIL Receptioner
Receptioner og receptions-mad er utrolig populært, både ved privat-fester og i erhvervslivet. Maden stiller ikke særlig store krav til lokale, serveringspersonale og service. Det er desuden muligt, at servere mange små og lækre retter, som kan sammensættes i det uendelige. Her har vi blot valgt et lille udpluk, af de mest populære receptionsmenuer. Hvis du ønsker andre forslag, er vi naturligvis behjælpelig hermed.
Receptioner
-
Slider i grov bauettes 39 kr.
med urtecreme, røget laks og marineret rødløg
-
Mini-vandbakkelse med lakserilette 25 kr.
-
Hønsesalat med Croissant 25 kr.
-
Canape´ med pesto og bresaola el. parmaskinke 20 kr.
-
Tortilla rulle med frisk spinat, flødeost og laks 22 kr.
-
3 slags snack-pølser - hertil conichoner og oliven 29 kr.
-
Små honning-marinerede kyllingespyd - 2 stk. 20 kr.
-
Vegetariske forårsruller - 2 stk. - hertil sweet chili 16 kr.
-
Pankostegte tigerrejespyd - 2 stk 29 kr.
-
Dadler svøbt i bacon - 2 stk. 22 kr.
-
Melon med parmaskinke 22 kr.
-
Grøntsagssnacks med græsk skordaliasauce 25 kr.
-
Ramsløgsost med blå druer og figner 25 kr.
-
Hjemmelavet saltede mandler 12 kr.
-
Brownie med diverse bær 25 kr.
-
Tapas-kage - 3 stk. 43 kr.
-
Tapas is - Mammis gelato - 2 varianter 49 kr.
-
Kransekagekonfekt (1 stk.) 15 kr.
-
Stort frugtfad 35 kr.
PRISER ER PR. PERSON
INFORMATION VED BESTILLING AF MAD UD AF HUSET
BESTILLING: NB! Bestilling kun på tlf. 86 99 74 24 eller personlig henvendelse… Ved bestilling under 15 couverter, er der et tillæg på 10%.
AFBESTILLING: Afbestilling skal ske senes 7 dage før planlagt arrangement ellers betales 30% af tilbudsprisen, som så vil blive fratrukket ved ande bestilling inden for 1/2 år fra planlagte dato. Sidste frist for ændringer er 3 hverdage før levering inden kl. 12.
LEVERING: Levering i Hornslet: kr. 100 i tillæg. Levering udenfor bygrænsen: kr. 100 + kr. 10 pr. kørt km. Dog kun en vej.
BETALING: Kontant/Dankort ved afhentning eller ved bankoverførsel. Alle priser er pr. couvert og incl. moms.
ANRETNING: Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet. Varme retter leveres i varmekasse. Stege skal man selv skære for. Aftal evt. selv yderligere…
AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE: Fade, skåle, varmekasser mv. afleveres i rengjort stand et par dage efter. Modsat dette – tillægges kr. 10 pr. couvert til opvask. (Søndag lukket for aflevering).